menu

Litere Volumetrice

CFC Design

CFC Design

Litere volumetrice & reclame led

De aproximativ 12 ani producem litere volumetrice independente iluminate cu leduri .

Literele volumetrice luminoase reprezinta o categorie a semnalisticii outdoor ce se incadreaza intr-un spectru caracterizat prin eleganta si stil.

Efectul obtinut prin semnalizarea afacerii dumneavoastra cu litere volumetrice luminoase garanteaza o imagine deosebita si in acelasi timp, asigura o vizualizare optima a mesajului transmis .

Din punct de vedere al destinatiei lor, literele luminoase se preteaza in principal la exterior, semnalizand sedii de firme, hale industriale, hoteluri, supermarket-uri, spatii comerciale, dar se pot folosi si la interior pentru mall-uri, cluburi, etc.

Executia literelor luminoase este minutioasa si implica atentie si grija in manevrarea componentelor ce compun intregul ansamblu luminos .

Folosim materiale de cea mai buna calitate, iar echipa noastra de productie acorda atentie fiecarui proiect in parte, incepand cu pregatirea lucrarii , alegerea componentelor , asamblarea acestora , transportul si finalizarea montajului.

In functie de bugetul alocat pentru realizarea literelor volumetrice si mai ales functie de identitatea grafica a logotipului , puteti alege sa executam:

– Litere volumetrice luminoase cu iluminare din interior spre exterior
Litere luminoase cu halou ( retroiluminare ).

Caracteristicile tehnice ale literelor luminoase cu luminare din interior spre exterior sunt:

Grosime litera luminoasa: 55 mm – 185 mm

Fata literei volumetrice decupata computerizat la CNC din plexiglas colorat in masa de 3 mm.

Utilizam numai Stiplex Perspex Spectrum LED colorat in masa ce garanteaza o intensitate luminoasa mai mare cu 30 % decat a altor placi acrilice turnate existente , iar durata de viata de 12 ani il face recomandat pentru aplicatiile premium.

Spatele literei decupat CNC este realizat din komatex de 10 mm sau 19 mm functie de marime .

Profiul lateral al literei luminoase este realizat din tabla de aluminiu cu grosime de la 0.6 mm pana la 2 mm si prevazut la una dintre laturi cu orificii de prindere.

Culori disponibile profil lateral: orice culoare prin inscriptionare cu Oracal 751 – aplicatii de lunga durata.

Iluminarea literei volumetrice luminoase se face cu leduri de mare putere iar intensitatea luminoasa a fiecarui led este:

  •  48 Lm pentru litere luminoase albe cu dimensiuni pana in 50 cm .
  •  96 Lm pentru litere luminoase albe cu dimensiuni pana in 99 cm
  •  128 Lm pentru litere luminoase albe cu dimensiuni mai mari de 100 cm
  •  6 Lm pentru litere luminoase rosii indiferent de dimensiune
  •  11 Lm pentru litere luminoase verzi indiferent de dimensiune
  •  4 Lm pentru litere luminoase albastre sau galbene indiferent de dimensiune

Foarte luminos, rezistent la apa si extrem de usor de instalat acest modul cu 3 LEDuri este solutia perfecta pentru iluminarea literelor volumetrice luminoase.

Durata de viata de maxim 50.000 de ore il recomanda pentru aplicatiile de lunga durata iar consumul de energie este de 0,49 W/h pentru modulul de 48 lm , 0.96 w/h pentru modulul de 96 lm , 0.3 w/h pentru modulele led rosii , albastre , verzi si galbene .

Literele luminoase cu retroiluminarea tip halou sau litere cu halou:

Intrucat solutia tuburilor spectrale ni se pare dezavantajoasa din punct de vedere al duratei de viata , al costurilor de productie si mai ales al consumului energetic am optat pentru led-uri.

Suportul literelor luminoase pe care au fost atasate led-urile este distantat la 20 mm de perete pentru obtinerea efectului de halou.

Literele luminoase se pot monta in orice locatie europeana !

Pentru orice detalii contactati-ne la : +40-0744 982 415  / + 40-0744 124 472  sau e-mail : cfc_design@yahoo.com .