menu

Litere Volumetrice

Litere volumetrice - Litere Luminoase - Volumetrie

reclame led

01

Reclame cu leduri

De aproximativ 8 ani realizam litere volumetrice independente iluminate cu leduri


Literele volumetrice luminoase reprezinta o categorie distincta a semnalisticii exterioare caracterizate prin efect vizual deosebit . Efectul obtinut prin semnalizarea afacerii dumneavoastra cu litere volumetrice luminoase garanteaza o imagine deosebita si in acelasi timp , asigura o vizualizare optima a mesajului transmis.

COMANDA

02

Litere volumetrice din inox si alama

Luxury letters


De curand, am dezvoltat datorita cererilor numeroase un nou concept: literele volumetrice iluminate din inox , litere volumetrice din alama si litere volumetrice din cupru . Literele volumetrice din inox au un aspect impecabil si este modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta. Acestea pot fi prevazute si cu sistem de iluminare, aici existand mai multe variante pe care vi le punem la dispozitie:

COMANDA
litere volumetrice alama si inox
litere tip las vegas

03

Litere tip Las Vegas

Un alt mod de aplicare a ledurilor SMD pentru obtinerea unor efecte vizuale deosebite.


Iluminarea pe fata a literei este potrivita pentru cluburi, casino-uri si night – cluburi . La cerere se poate monta o placa electronica pentru joc de lumini si clipire intermitenta. Consumul este de aproximativ 50 w / mp . Literele se pot monta in orice locatie nationala .

COMANDA

04

Indicatoare securitatea muncii si circulatie

Indicatoarele de securitate produse de firma noastra sunt garantate 24 luni in mediul extern dar se pot utiliza si la expunerea interna .


Produsele sunt de cea mai buna calitate avand in vedere faptul ca acestea trebuie sa reziste in timp la diferite tipuri de agresiuni ( de exploatare, legate de diferentele de temperatura la care sunt expuse sau intemperii gen ploaie, zapada, grindina, expunere prelungita la soare) .

COMANDA
Indicatoare securitatea muncii si circulatie
Placute Numar Casa Si Nume Strada

05

Placute Numar Casa Si Nume Strada

Dispunem putem realiza o gama variata de placute numere casa si denumire strazi .


Placutele numar casa si placutele nume strada au urmatoarele caracteristici:

  • aluxbond de 4 mm inscriptionat prin gravare .
  • aluxbond-ul are foita de aluminiu de 0, 5mm si se poate comanda in orice culoare .
  • dimensiuni de 150 x 100 x 4 mm pentru numere case si 490 x 100 x 4 mm pentru placute denumire strada.
  • garantie 15 ani .

COMANDA

06

Totem intrare localitate

Decuparea cu ajutorul laserului este, probabil, cea mai precisa metoda de decupare.


Se pot decupa forme foarte complexe, iar cu o grosime a razei laser de numai 0,03 mm se pot reproduce detalii fine, fara risipa de material. In timpul procesului de decupare, materialul decupat nu este atins de nici o parte fizica a utilajului (cu exceptia mesei pe care este asezat), astfel se pot prelucra materiale mai sensibile.

COMANDA
Totem intrare localitate
Baghete polistiren

07

Baghete polistiren

Un nou element de noutate pe care il aducem este realizarea baghetelor , coloanelor, si coltarelor de tavan personalizate dupa preferintele estetice ale d-voastra..


Baghetele sunt realizate din polistiren expandat EPS A 200. Comanda minima este un bloc de 6 mc ( 5000 mm x 1200 mm x 1000 mm ). Dintr-un bloc mare de polistiren de 6 mc obtinem 5 blocuri mai mici de polistiren ( 1000 mm x 1000 mm x 1200 mm ). Dintr-un astfel de bloc de polistiren obtinem baghete cu lungimea de 1200 mm si grosimea conform specificatiilor dvs.

COMANDA

08

Litere volumetrice 2D si Forme 3D

Litere volumetrice si Forme 3D din polistiren extrudat, PVC expandat sau plexiglas


Produsul finit , respectiv litera volumetrica realizata din polistirenul extrudat , fiind constituita din polistiren de inalta densitate si cu o mare stabilitate dimensionala la factorii externi de mediu putand fi utilizata la exterior dar si la interior .

COMANDA
Litere volumetrice 2D
litere tip halou

09

Litere tip halou

Litere luminoase tip halou sau literele volumetrice cu iluminare prin spate


COMANDA

10

Decor sarbatori

Decoruri speciale pentru sarbatori


COMANDA
decor sarbatori
Litere LAS VEGAS de inchiriat

11

Litere LAS VEGAS de inchiriat

Litere evenimente speciale de vanzare sau de INCHIRIAT ( cuvantul LOVE ) !


Noi recomandam ca literele vintage sa fie dimabile deoarece in cadrul unei sedinte foto este de preferat o intensitate luminoasa moderata a literelor respective.

COMANDA